Rogue City

I ngecur mes policëve të korruptuar dhe bandave kriminale të Marsejës, një polic besnik duhet të mbrojë skuadrën e tij duke e marrë vetë situatën në duar…

Zhanri: AksionDramëKrim

Drejtori:

Shteti:

Koha: 116 min

Realizimi:

IMDb: 6.1

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *