Sarancha A.K.A Locust

Liera dhe Artemi kalojnë një histori dashurie verore. Në përfundim të verës, ata vendosin që të mos ndahen. Por, gjërat do të shkojnë keq dhe jeta do ti vendosë ata në vështirësi të mëdha.

Kategoria: DramëKrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 124 min

Realizimi:

IMDb: 5.6