Saving Leningrad

Gjatë luftës së dytë botërore, një çift i ri të dashuruarish lufton mes tradhtive, dhunës dhe rreziqeve të luftës për t’iu larguar qytetit në rrethim dhe për të jetuar një jetë më të mirë, duke u nisur në një udhëtim të rrezikshëm përmes bombave dhe dallgëve.

Zhanri: AksionDramëLuftë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 96 min

Realizimi:

IMDb: 5.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *