Avatar: The Last Airbender

Mbas luftrave të përgjakshme, 100 vite kanë kaluar dhe që atëherë mjeshtri i katër elementeve Avatar nuk është parë më, në gjeneratën e re Katara dhe vellai i saj Soka gjejnë Avatarin e ri të quajtur Aang, bashkë të 3 ata do nisen në një aventurë të gjatë ku do luftojnë fort që Aang të mësoje katër elementet si shpresë e vetme për të mbrojtur botën nga rreziqet që i kanosen.

Realizimi:

TMDb: 8.4