Që tu sjellim më shumë filma pa reklama na ndiqni vetëm në MISTRECI.TO

Breakout Kings

“Mbretërit e Arratisë”.Nje grup i marshallëve të SHBA-së bashkohet me disa të dënuar (ish të arratisur) dhe formojnë një skuadër e cila punon për ndjekjen dhe kapjen e të gjithë personave që arratisen nga burgu dhe në këmbim të kësaj të dënuarve u ulet dënimi i tyre.

Statusi: Canceled

Kohëzgjatja: 60,43 min

Realizimi:

TMDb: 6.4

Kompania: