Sezoni 1

Crusoe

Bazuar në romanin e shkruar në 1719, pasi një anije përmbytet Robinson Kruzo gjendet krejt i vetëm në një ishull të vetmuar, me kushte rrethanor ai do krijojë c’të mundet për të mbijetuar por dhe për tu mbrojtur nga piratët e këqinj të cilët shpesh vizitojnë ishullin në kërkim të thesarëve.

Kategoria: AventurëDramë

Realizimi:

TMDb: 6.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *