Elite

Tre fëmijë të klasës punëtore regjistrohen në shkollën më të mirë në Spanjë, aty fillon përplasja midis nxënësve të pasur dhe të varfër e cila sa vjen e bëhet më shum tragjike.

Kategoria: DramëKrimMister

Studio:

Realizimi:

TMDb: 8.5