Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10

Inner Worlds, Outer Worlds

Ekziston një fushë vibruese që lidh të gjitha gjërat bashkë. E quajtur ne emra të ndryshem si Akasha, Logos, OM-i parësor, muzika e sferave, fizika teorike, energjia e errët dhe shumë e shumë tjera zbuluar gjatë historisë.

Kategoria: DokumentarHistory

Drejtori:

Realizimi:

Country: