Into the Badlands

Një luftëtar i fuqishëm dhe një djalosh i ri kërkojnë ndriçim në një territor të pamëshirshëm ku kontrollohet nga baronët e pamëshirshëm.

Statusi: Anulluar

Kohëzgjatja: 43 min

Realizimi:

TMDb: 7.5

Kompania: