Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

  Shiko tani
Vlersimi:

Power Book II: Ghost

Power Book II: Ghost, ndjek ngjarjet e serialit te suksesshëm “Power” Para, droge, tradhti, dhe nga etja për pushtet deri tek vrasjet.

Zhanri: DramëKrim

Realizimi:

Vlersimi: 7.7

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *