Prison Break

Për shkak të një komploti politik, një njeri i pafajshëm është burgosur dhe pret të ekzekutohet, shpresa e vetme është vëllai i tij, i cili arrin te futet në të njëjtin burg për tu arratisur bashkë me vellain. (Nga stafi: Ky serial është bazuar në histori të vërtetë ku në vitin 1960 Donald Hughes arriti të futet në burg dhe u arratis bashkë me vellain e tij Robert Hughes i cili ishte dënuar padrejtësisht.