The I-Land

Dhjetë njerëz zgjohen në një ishull të magjepsur, pa memorie dhe pa dijeni se si arritën aty, ata përpiqen të gjejnë rrugën për tu kthyer në shtëpi por kuptojnë që gjerat nuk janë ashtu siç duken.

Kategoria: DramëFantazi

Studio:

Realizimi:

TMDb: 5.9

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *