The Originals postohet çdo të shtunë/djelë!

The Originals

Një familje origjinale vampirësh mijëra vjeçarë të uritur për pushtet, kërkojnë të marrin përsëri në dorë qytetin që ata dikur ndërtuan dhe ti sundojnë të gjithë ata që ju kthyen shpinën..

P.s Para se të shikoni këtë serial sigurohuni të shikoni më parë serialin: The Vampire Diaries pasi te dy serialet kan lidhje me njëra tjetrën…

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 Comments

art

at 11:56 pm

Jeni me te miret vetem vazhdoni nuk ka faqe si ju

Luce

at 4:53 pm

Do na vendosni me shume seri please

Vaso

at 11:18 am

Jeni me te miret

Art

at 2:22 pm

Jeni me te miret

Art

at 2:21 pm

Jeni me te miret vetem vazhdoni

Kalrina

at 9:44 am

kur do postoni pjeset e reja?

Unknown

at 10:54 am

qtash ja kini nis mem pelqy!

andrea

at 12:37 pm

bravo stafi jeni me te miret

amelja

at 6:26 pm

Po ate serialin LEGACIES me vajzen e klausit a mundeni ta regjistroni se eshte i lidhur me te dy serialet edhe the vampire diaries edhe the originals

meri

at 6:09 pm

me ne fund e gjeta kete serial ne nje site shqiptare

Luce

at 6:57 pm

Jeni me te miret