True Detective

True Detective: Hetimet policore zbulojnë sekretet personale dhe profesionale të atyre që janë të përfshirë, brenda dhe jashtë ligjit.

Statusi: Returning Series

Kohëzgjatja: 60 min

Realizimi:

TMDb: 8.3

Kompania: