Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 20
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 20

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 19
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 19

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 18
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 18

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 17
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 17

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 16
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 16

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 15
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 15

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 14
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 14

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 13
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 13

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 12
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 12

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 11
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 11

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 10

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 9

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 8

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 7

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 6

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 5

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 4

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 3

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 2

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad

e re1

Sezoni 4 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 4Episodi 1

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 10

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 9

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 8

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 7

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 6

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 5

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 4

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 3

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 2

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 3 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 3Episodi 1

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 10
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 10

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 9

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 8

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 7

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 6

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 5

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 4

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 3

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 2

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 2 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 2Episodi 1

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 9
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 9

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 8
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 8

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 7
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 7

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 6
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 6

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 5
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 5

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 4
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 4

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 3
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 3

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 2
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 2

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:
Breaking Bad
Sezoni 1 Episodi 1
Breaking Bad

Sezoni 1Episodi 1

Dramë  Shiko tani
Vlersimi:


Vikings

Bota e Vikingëve një botë brutale dhe misterioze, Ragnar Lothbrok, një luftëtar dhe fermer i thjeshtë i cili dëshiron të eksplorojë vende të reja dhe të sulmojë brigjet e largëta përtej oqeanit.

Zhanri: AksionAventurëDramë

Realizimi:

Vlersimi: 8.5

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

ENGJELL HALILAJ

at 12:25 pm

KUR DO TA PERKTHENI Raised by Wolves JU LUTEM PERKTHENI…..