Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4
  • Server 5

Shanghai Noon

Një prej rojave perandorake të Kinës, udhëton në Perëndimin e Egër për të shpëtuar një princeshë të rrëmbyer. Pas një sërë ndodhish, do i duhet të luftojë krah një banditi, për të rrëzuar një tradhtar të rojave dhe shefin e tij të korruptuar.

Kohëzgjatja: 110 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.6