Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

Shaun the Sheep Movie

Kur Shoni vendos të marrë një ditë pushim dhe të bëjë pak qejf, përballet me më tepër aksion nga ç’priste. Një bashkim me fermerin, një karavan dhe një kodër të rrëpirë e bëjnë atë dhe skuadrën të arrijnë në Qytetin e Madh. Është detyra e tij t’i kthejë shëndoshë e mirë në shtëpi.

Kohëzgjatja: 85 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.3