Sinbad: The Fifth Voyage

Kur bija e Sulltanit rrëmbehet nga një magjistar i errët, Sinbad merr përsipër të udhëtojë përmes një shkretëtire të mbushur me krijesa magjike dhe të shpëtojë të bijën e Sulltanit.

Kategoria: AksionAventurëFantazi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 89 min

Realizimi:

IMDb: 5.2