Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Small Town Crime

Një ish-polic (John Hawkes) gjen trupin e një vajze dhe përmes një akti vetëshpengimi, bën çdo gjë për të gjetur vrasësin, por pa dashje vë familjen e tij në rrezik dhe kapet nga disa personazhe të errëta gjatë rrugës.

Kohëzgjatja: 91 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.6