Son of Batman

Batmani ja mëson të birit rrugët e ti se si ka kaluar, dhe sfidat qe ka kapluar mundohet ta trajnojë në mënyrën me të sigurt, për të qen një djalosh i fuqishëm dhe krenar, deri sa ati i duhet të luftoj me ninxhat vrasës.

Zhanri: AksionAnimuarAventurë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 74 min

Realizimi:

IMDb: 6.7

Serveri Gjuha Kualiteti Linku

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *