Spell

Në një udhëtim me avion drejt Apalaçias rurale, një familje rrëzohet në një zonë të humbur. Ndërkohë që një pjesë e saj nuk dihet ku është, Markus T. Uds, kryefamiljari, zgjohet në papafingon e një çifti të moshuar magjistarësh. Ai dëshpërimisht përpiqet të shkëputet nga magjia që po i bëjnë dhe të shpëtojë familjen e tij nga një ritual i lig, para lindjes së Hënës së Përgjakur…

Zhanri: HorrorThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 91 min

Realizimi:

IMDb: 5.3

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *