Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

Stalingrad

1942 ushtria sovjetike ka planifikuar një sulm kundër forcave naziste që kanë pushtuar gjysmën e qytetit të Stalingradit në Vollga. Vetëm pak ushtarë arritën të kalonin lumin dhe gjetën strehim në një ndërtesë, ku banonte një vajzë që nuk ia mbathi me ardhjen e gjermanëve’…

Kohëzgjatja: 131 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.6