Stardust

Në qytetin e Stormholdit, Tristani i premton Viktorias, dashurisë së tij, një yll nga bota magjike përtej Murit. Por nuk e dinte që aventurat e tij dhe dashuria e tij e vërtetë do të fshiheshin pas atij muri.

Kategoria: AventurëFamiljarFantaziRomancë

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 127 min

Realizimi:

IMDb: 7.6