Steel Rain 2: Summit

Një pamje e udhëheqësve të Koresë së Jugut & Koresë së Veriut dhe SHBA-së, ku ata synojnë të diskutojnë për çështjen bërthamore të Koresë së Veriut dhe të gjejnë një zgjidhje paqësore për gadishullin e Koresë, por në vend të kësaj gjërat marrin për keq.

Kategoria: AksionDramëThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 132 min

Realizimi:

IMDb: 6.7