Stuck in Love

Një familje shkrimtarësh dhe nje histori me dashuri, tradhëti e besim. Një jetë mes librash e shkrimesh po edhe mes ndjenjash pa fund.

Kategoria: DramëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 97 min

Realizimi:

IMDb: 7.2