Suburban Wildlife

Pas diplomimit të tyre, 4 miq shpërqendrohen nga përgjegjësitë e moshës madhore. Por teksa kufijtë midis reales dhe surreales turbullohen, ata përballen me vendime që do të përcaktojnë pjesën tjetër të jetës së tyre.

Kategoria: DramëKomedi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 7.2