PRISNI 5 SEKONDA

Taken 3

Një ish-operativ i qeverisë, Brajan Mills akuzohet për një vrasje të pamëshirshme, që ai nuk e kishte kryer apo dëshmuar. Ndërsa ai gjurmohet dhe ndiqet nga policia, Mills sjell grupin e tij të veçantë dhe të aftë, për të gjetur vrasësin e vërtetë dhe për të pastruar emrin e tij.

Zhanri: AksionThriller

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 108 min

Realizimi:

IMDb: 6.0