Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

Pasi Shredëri bashkon fuqitë me shkencëtarin e marrë, Bekstër Stokmen, Bibopin dhe Rokstedin për t’i dhënë fund botës, Breshkat Ninxha duhet të përballen me një armik më të fuqishëm: me Krengun famëkeq.

Kategoria: AksionAventurëKomedi

Drejtori:

Shteti: , , , , , ,

Koha: 112 min

Realizimi:

IMDb: 6.0