Termination

Në një të ardhme, ku teknologjia dhe qenia njerëzore kanë ndryshuar, mendja dhe trupi pushtohen me forma më mizore, të cilat shpesh, kërkojnë edhe zgjidhje më radikale.

Kategoria: Sci-fi

Drejtori:

Shteti:

Koha: 20 min

Realizimi:

IMDb: N/A