The 2nd

Komandanti i agjendës sekrete Vik Dejvis, ndodhet në telashe pasi djali i tij dhe vajza e një gjykatësi me emër ndodhen në një ndërtesë plot me terroristë…

Kategoria: Aksion

Drejtori:

Shteti:

Koha: 93 min

Realizimi:

IMDb: 4.1