PRISNI 5 SEKONDA


The Butler

Sesill Gejns është njeriu i cili shërben tetë presidentë, gjatë qëndrimit të tij, si një shërbëtor në Shtëpinë e Bardhë. Lëvizja për të drejtat civile, Vietnami, dhe ngjarje të tjera të mëdha, ndikojnë në jetën e këtij njeriu, në familjen e tij dhe në shoqërinë amerikane.

Zhanri: BiografiDramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 132 min

Realizimi:

IMDb: 7.2