Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

The Cloverfield Paradox

Në orbitën e një planeti në prag lufte, shkencëtarët testojnë një pajisje për të zgjidhur krizën e energjisë dhe përfundojnë ballë për ballë me një realitet të errët.

Kohëzgjatja: 102 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.5