The Core

E vetmja mënyrë për të shpëtuar Tokën nga katastrofa është të shkojn poshtë në bërthamë dhe ta bëjn atë që të rrotullohet përsëri.

Kategoria: AksionAventurëSci-fi

Drejtori:

Shteti: , , , , ,

Koha: 135 min

Realizimi:

IMDb: 5.5