The Death of Stalin

Filmi tregon ditët e fundit të diktatorit sovjetik dhe përshkruan kaosin e regjimit pas vdekjes së tij.

Kategoria: HistoriKomedi

Drejtori:

Shteti: , , , ,

Koha: 107 min

Realizimi:

IMDb: 7.2