The Descent

Një ekspeditë në shpellë shkon shumë keq, ku eksploruesit bllokohen brenda dhe ndiqen nga një lloj i çuditshëm grabitqari.

Kategoria: AventurëHorror

Drejtori:

Shteti:

Koha: 99 min

Realizimi:

IMDb: 7.2