PRISNI 5 SEKONDA

The Devil All the Time

Një djalosh i ri lufton për të mbrojtur njerzit e tij të dashur në një qytet ku mbizotërojnë kriminelët dhe korrupsioni.

Zhanri: DramëKrimThriller

Drejtori:

Shteti:

Koha: 138 min

Realizimi:

IMDb: 7.2