Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

The Devil’s Double

I thirrur nga fronti i luftës në pallatin e Sadam Huseinit, togeri i ushtrisë irakene Latif Jahia rraset brenda niveleve më të larta të “familjes mbretërore” kur i kërkohet të bëhet kopja – ose sozia – i djalit të Sadam Husein, “Princit të Errët” Udai Husein, një djali moskokëçarës dhe sadist që ka një etje të tërbuar për seks dhe dhunë. Me jetën e tij dhe të familjes së tij në rrezik, Latifi duhet të dorëzohet…

Kohëzgjatja: 109 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.1