Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3

The Disaster Artist

Kur Greg Sestero, një aktor filmash inspirues, njihet me të çuditshmin dhe të mistershmin Tomi Uizou në një kurs aktrimi, krijojnë një miqësi unike dhe udhëtojnë drejt Hollivudit për të realizuar ëndrrat e tyre.

Kohëzgjatja: 104 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.4