• Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

The Equalizer

Një ish komando që është shtirur si i vdekur për të kaluar një jetë të qetë në Boston lë mënjanë qetësinë për të shpëtuar një vajzë të re dhe e gjen veten përballë gangsterëve rusë.

Kohëzgjatja: 132 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *