The Gentlemen

Një mërgimtar amerikan përpiqet të shesë perandorinë e tij shumë fitimprurëse të mariuanës në Londër, duke shkaktuar komplote, skema, ryshfete dhe shantazhe në një përpjekje për të vjedhur fushën e tij nga poshtë tij.

Kategoria: AksionKomediKrim

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 113 min

Realizimi:

IMDb: 7.9