Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2

The Greatest Showman

Një film që feston lindjen e spektaklit. Historia e jetës së një vizionari i cili vjen nga një familje e varfër, dhe krijon një shfaqje, që bëhet e famshme në mbarë botën.

Kohëzgjatja: 105 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 7.6