The Homesman

Tre gra, të cilat janë çmendur nga jeta e vështirë, do të transportohen nëpër të gjithë vendin me një karrocë nga një femër e devotshme dhe e pavarur, e cila punëson një njeri me jetë të ulët për ta ndihmuar.

Kategoria: DramëWestern

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 122 min

Realizimi:

IMDb: 6.6