Icebreaker

Drejt akullthyesit “Mikhail Gromov” po lëviz një ajsberg gjigant. Për t’u larguar nga përplasja, anija ngec në grackën e akullit dhe detyrohet të zhvendoset pranë bregdetit të Antarktidës.

Kategoria: AksionAventurëDramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 124 min

Realizimi:

IMDb: 6.2