The Invisible Boy

“Djali i padukshëm”: Mikele është një djalë në klasë të tetë, i cili pas një feste zbulon se ka fuqinë për t’u bërë i padukshëm. Ndërkohë ai mëson për mistere që rrethojnë jetën e tij dhe për një grup paramilitar, i cili do ta ndjekë atë nga pas për shkak të fuqisë që ai zotëron.

Zhanri: AventurëFantaziKomediSci-fi

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 100 min

Realizimi:

IMDb: 6.2

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *