The Invisible Man

Pasi sajon vdekjen e tij, një shkencëtar i cmendur përdor fuqinë e tij për tu bërë i padukshëm dhe ndjek dhe terrorizon të ish të dashurën e tij. Kur policia refuzon të besojë historinë e saj, ajo vendos ta marrë situatën nën kontroll dhe të luftojë me të.

Kategoria: HorrorMisterSci-fi

Drejtori:

Shteti: , ,

Koha: 124 min

Realizimi:

IMDb: 7.1