Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

The Lion King II: Simba’s Pride

Vajza e Simbas është çelësi për një rezolutë të një grindjeje të ashpër ndërmjet krenarisë së Simbas dhe krenarisë të mallkuar të udhëhequr nga shoku i saj.

Kohëzgjatja: 81 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 6.5