Për sugjerime na shkruani në insta: @mistreci10
  • Server 1
  • Server 2
  • Server 3
  • Server 4

The Lodgers

Një mallkim i trashëguar prej brezash prek edhe dy binjakët Rashel dhe Eduard. Çdo natë prania e shpirtrave të paraardhësve të tyre ndihet në shtëpi. Ata kërkojnë zbatimin e tri rregullave nga binjakët: Të jenë në shtrat në mesnatë, të mos lënë të huaj brenda në shtëpi dhe nëse njëri nga ata tenton të arratiset, jeta e tjetrit vihet në rrezik.Një veteran u bë arsyeja pse Rashela filloi të thyente rregullat dhe si rrjedhojë duhet të vuante pasojat.

Kohëzgjatja: 92 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 5.1