• Server 1
  • Server 2
  • Server 3

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Një hobit i pafajshëm udhëton me tetë shokë për te zjarret e Malit Doom që të shkatërrojë Unazën dhe lordin e zi Sauron përgjithmonë.

Kohëzgjatja: 178 min

Kualiteti: HD

Realizimi:

IMDb: 8.8

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *