The Mercy

Historia e pabesueshme e marinarit amator Donald Crowhurst dhe përpjekja e tij për të lundruar globin i vetëm. Vështirësitë me të cilat ai u përball gjatë udhëtimit ndërsa familja e tij priste kthimin e tij në shtëpi, është një nga misteret më të për folur në kohën tonë.

Zhanri: AventurëBiografiDramë

Drejtori:

Shteti:

Koha: 112 min

Realizimi:

IMDb: 6.0

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *