PRISNI 5 SEKONDA


The Monkey King

Historia e Sun Wukong një majmun mistrec i cili u krijua për t’i dhënë fund luftës midis demonëve dhe parajsës. Ai do të kalojë shumë pengesa nga më të ndryshmet për të arritur qëllimin e tij.

Zhanri: AksionAventurëFamiljar

Drejtori:

Shteti: ,

Koha: 90 min

Realizimi:

IMDb: 4.9